Moedig leiden

Kom tevoorschijn..
Laat je zien & Leef trouw!

Doe waar je in gelooft! Want dat klopt! Zeker als je leidinggevende bent. Of professional.

Moedig leiden gaat over bewust leiden. En zichtbaarheid. Voor jezelf en je omgeving. 

Bij LAColibri leren wij je hoe jouw gedachten en emoties je helpen in jouw leiderschap, waardoor je krachtig en betrouwbaar tevoorschijn kunt komen.  

 

Leren van, via en met andere leiders

Sparren – puzzelen – verbinden

Moedig leren

Wij werken vanuit jouw organisatiedoelen of dromen. Jouw lonkende perspectief. Dat geeft ons ook energie en richting.

Problemen of uitdagingen erkennen en verkennen we. Deze zitten vol nuttige informatie.

En samen met ons netwerk van leiders, wetenschappers en ervaringsdeskundigen inspireren we je met tips, inzichten en ervaringen.

We dagen je uit om zichtbaar te worden in je eigen arena. Als mens, team of organisatie. Waardoor anderen ook weer van jou leren. Want dáár geloven wij in: leren doe je van-via-met anderen!

 

Leiderschap = volwassenheid

Toekomst creëren voor de generaties na jou. Openstaan voor het potentieel van mensen, ideeën en situaties. Accepteren dat je het zelf moet doen, maar niet alles in je eentje kunt.

Leiderschap = voorbeeldgedrag

Gedrag kun je voordoen en nadoen. Mensen kopiëren van nature graag. Vaak onbewust. Hoe zou het voor jou zijn als de mensen om jou heen morgen nadoen wat jij vandaag doet of zegt?

gratis webinar

Nieuwsgierig leiderschap en MOEDIG zijn!

Nieuwsgierig leiderschap leidt volgens ons vaak tot MOEDIG zijn! Hoe dat zit leggen we graag uit tijdens ons gratis webinar op 18 maart om 8:30u of 20:30u. 

Wil jij uitgedaagd worden om echt tevoorschijn te komen in jouw leiderschap; jouw kwaliteiten en visie. Of ben je nieuwsgierig naar hoe dit werkt? Schrijf je dan in voor dit webinar. Leuk om je daar te ontmoeten.

Lacolibri

Ons aanbod

Als trainers denken wij mee op individueel, team en organisatienivo. Samen met ons netwerk van leiders, wetenschappers en ervaringsdeskundigen inspireren we je met tips, inzichten en ervaringen

van jij naar ik

Individueel

Inzicht in je eigen kracht, mogelijkheden en verlangen.

^
individuele Coaching

Op basis van jouw leerwensen zoeken we samen naar een logische volgende stap.

^
Online training

7-weeks online programma MOEDIG leiderschap. Leren in je eigen tempo.

van ik & jij naar wij

Team

Spelen met de kracht en pijn van samenwerken.

^
teamcoaching

Groeien als team. Vanuit verbinding of wrijving. Eerlijke gesprekken.

^
training

Samen groeien op een MOEDIG thema. Met wetenschappelijke kaders en praktijkervaringen.

wij & het

Organisatie

Werken vanuit oprecht verlangen om bij te dragen als organisatie of team.

^
leiderschaps leergang

9 Maanden inspiratie en leiderschap. Samen ervaren, sparren en spiegelen.

^
leiderschaps coaching

Coaching met oog voor individuele, afdelings- en organisatiedoelen.

Loekie & Anne Cornelissen

Onze vaders zijn broers. Beiden echte levensgenieters en tegelijkertijd zo anders. Wij groeiden op in een grote Brabantse familie en leerden volop over groepsdynamiek. Deze kennis passen wij dagelijks toe.

25 jaar geleden startte Loekie (sociaal- en organisatiepsycholoog) met Loekan. Een organisatieadvies buro dat zich richt op de menselijke kant van organiseren. Leiderschap vanuit het HART. Vanaf 2010 wordt ze bijgestaan door Anne (trainer, coach), die haar sporen verdiende in het onderwijs.

In 2022 kregen wij behoefte aan een bedrijf dat van ons allebei is en dat verder kan groeien. Zo werd LAColibri geboren.

LAColibri staat symbool voor onze levendige nieuwsgierigheid. Deze brengt ons in contact met mensen, verhalen, wetenschappelijke inzichten en de realiteit. Via uitwisseling en kruisbestuiving brengen wij het verder.

Wij inspireren jou, als mens, als leider, tot MOEDIGE stappen. Waardoor je je eigen groei en die van je organisatie bewust kunt bijsturen. Zo creëer je een organisatie die er toe doet; dat is goed voor jou, de mensen om je heen en voor de samenleving.

LAColibri biedt een plek waar je je gehoord en gezien voelt. Jouw vragen en inzichten zijn leidend. Die (v)erkennen we. In die zin zijn we meer partner dan coach. 

Moedig leiden

6 waardengedreven vaardigheden

  • Menszijn omarmen
  • Omgevingswijs beslissen
  • Erkennen van het nu
  • Durf tonen
  • Integer handelen
  • Genereus interpreteren

Referenties

“Anne en Loekie zijn echt mensenmensen, ze worden gedreven door het geluk en succes van anderen. Ze zijn open en creëren een sfeer van vertrouwen, waarbij de ander zichzelf kan zijn, emoties durft te tonen en achter dieperliggende drijfveren en verlangens kan komen. Ook denken ze goed mee wat passend is in de situatie, zowel voor de personen als de organisatie. Het is iedere keer opnieuw een feestje om met ze samen te werken!”

Marloes Eijsvogels, beleidsadviseur HR, Tzorg

“Loekie is niet alleen inhoudelijk sterk, haar kracht ligt ook in het begeleiden van het proces waarbij ze in staat is om mensen met elkaar in gesprek te brengen. Niet alleen over de inhoud, maar ook over wat onderhuids speelt. “

Anne-Mart Agerbeek

“De trainingen bij Anne en Loekie zijn een aaneenschakeling van deskundigheid, ervaring en humor. Het is ongelofelijk hoeveel kennis van alle theorieën , stellingen en methodes zij hebben. Er worden gouden praktische (en persoonlijke!) tips gegeven waardoor je geheel tot nieuwe inzichten komt! Ook als je, zoals in mijn geval, al eerder een soortelijke training hebt gevolgd. Anne en Loekie geven een waardevolle aanvulling en passen de theorie toe op jouw persoonlijke situatie of organisatie. Ik heb zoveel geleerd in korte tijd en de informatie blijft je bij door de vele grappige en relevante anekdotes.

Anne en Loekie zijn zo betrokken en professioneel dat ze binnen no-time weten wat jij nodig hebt en waar ze je mee verder kunnen helpen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een bepaald onderwerp, dan zal je direct worden benaderd met advies waar je terecht kan. Anne en Loekie brengen jaren aan ervaring, leveren maatwerk, betrokkenheid en vakkundigheid.”

Julie Ran, Teamleider Planburo Tzorg

Stel je vraag of vraag een intake aan

Hooghiemstraplein 111  |  3514 AZ Utrecht

Chat openen
1
LAColibri
Hey, wat leuk dat je ons bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen? We reageren binnen 24 uur.
Hartelijke groet,
Loekie & Anne