Leiderschaps-coaching

met oog voor individuele, afdelings- en organisatiedoelen.

Uitgevoerd door sociaal- en  organisatiepsycholoog Loekie Cornelissen.

 • Alsof je aan de top nooit meer onzeker bent?
 • Sparren met een onafhankelijke partij buiten je organisatie
 • Terug in je kracht, of terug in het hart: In lastige situaties voel je dat je gaat handelen vanuit reflexen, terwijl je weet: “juist nu komt het op mijn leiderschap aan”.
 • Wat zijn mijn kernwaarden? Wat is mijn leiderschapsvisie?
 • Hoe zorg ik dat de organisatie op koers blijft?

LACOLIBRI

 • 25 jaar ervaring met organisatieontwikkeling leiderschaps- en teamcoaching
 • 300+ individuele coachings
 • 200+ team (Loekan- & LAColibri)dagen
 • 50+ InCompany leiderschaps-trajecten
 • 15 leiderschapsleergangen

Sparrings-partner

Als organisatie-, of afdelingsleider sta je regelmatig behoorlijk onder druk. Van alle kanten wordt er veel van je verwacht. En hoe duidelijk of integer je ook probeert te zijn; op onverwachte momenten hoor je soms toch dat je te onduidelijk was, niet stevig genoeg, of juist te stevig, geen visie hebt etc.

Dan zoek je soms een sparrings-partner. Een maatje die met je meedenkt en meepuzzelt. Iemand die oordeelloos luistert, spiegelt en confronteert. Maar die ook begrip heeft voor je IMPERFECTIE. 

Ik wil dat graag voor je zijn. 

Loekie

Als sociaal- en organisatie psycholoog coachte ik de afgelopen 25 jaar honderden mensen en teams. Vanuit mijn eenmanszaak Loekan zag ik tientallen organisaties. Volgde veel opleidingen en las honderden boeken. Leiders en organisaties fascineren me. Mijn kennis geef ik met liefde door in LAColibri.

De kracht van een organisatie is ongekend. Des te pijnlijker is het als het niet meer stroomt.

Ik puzzel graag met je mee, maar jij blijft aan het stuur. Ik luister en denk mee. En waar nodig voed ik je met achtergronden uit de psychologie, maar vooral met veel verhalen uit de praktijk.

Jouw doelen en die van je organisatie staan centraal. Altijd.

Loekie Cornelissen

Leiderschapscoaching

Wil je door Loekie gecoacht worden, neem contact op via 06 52 43 65 16 of stuur een mail naar loekie@lacolibri.nl

Gratis intake, verkenningsgesprek

 • Kennismaking: verkennen wat wij voor jou en je vraagstuk kunnen betekenen.
 • Duur: max 30 minuten

 Coach-gesprek

 • Meteen de diepte in: Plan dan hier je coach-gesprek met Loekie in Utrecht.
 • Duur: 2 uur
 • Investering: €375,- Live in Utrecht

Referenties

“Loekie ziet mij als totaal persoon, met al mijn plussen en minnen en moedig(t) mij al vele jaren aan in mijn persoonlijke ontdekkingsreis als leider”

Marianne de Winter, algemeen directeur Tzorg

Samen met mijn team heb ik meerdere ontwikkelsessies met Loekie als teamcoach gehad; en niet zonder resultaat. Loekie weet op een ontspannen manier het juiste gesprek te voeren en op haar kenmerkende wijze pijnpunten te benoemen. Vervolgens biedt ze ook de nodige handvatten om daar als team zelf mee aan de slag te gaan. Ook haar individuele aanpak heb ik ontzettend gewaardeerd. Loekie weet bij iedereen de juiste snaar te raken. Loekie biedt daarbij veel diepgang maar blijft ook nuchter en down-to-earth, een bijzonder prettige combinatie die voor ons team goed werkte. Ik kan Loekie van harte aanbevelen als teamcoach”

Bob, Director of product, KLM

“Loekie weet op het juiste moment, met gevoel, een interventie te doen, aan te raken wat aangeraakt moet worden, om vervolgens weer los te laten. Het laten aan degene die het aangaat, door de verantwoordelijkheid te leggen waar het hoort. Met warmte en vanuit vertrouwen”

Kim Allessie, Partner, Vroom en van den Heuvel

“Energiek, ondernemend, confronterend, respectvol en oprecht. Dat is wat je krijgt als je met Loekie samenwerkt. Door de inzet van deze vaardigheden en haar jarenlange ervaring helpt zij doelgericht bij leiderschapsgroei. Niet door dingen over te nemen; Nee! maar door iedereen de moed te geven om zaken écht aan te gaan!

Ben je op zoek naar een quick fix, sla Loekie dan over, wil je dingen echt aanpakken en groeien als mens én leider, dan is zij de juiste persoon.”

Marcel Vilain, Commercieel directeur, BlueBricks

Stel je vraag of vraag een intake aan

Hooghiemstraplein 111  |  3514 AZ Utrecht

Chat openen
1
LAColibri
Hey, wat leuk dat je ons bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen? We reageren binnen 24 uur.
Hartelijke groet,
Loekie & Anne