Anderen over ons

 

Referenties

“Loekie ziet mij als totaal persoon, met al mijn plussen en minnen en moedig(t) mij al vele jaren aan in mijn persoonlijke ontdekkingsreis als leider”

Marianne de Winter, algemeen directeur Tzorg

“Deze leergang gaat je leiderschap zeker veranderen. Niet alleen ten goede van je team en organisatie, maar ook ten goede van jou als mens”

Marian van Soest, interim HR directeur & mede eigenaar Gewoon twee

“Loekie is niet alleen inhoudelijk sterk, haar kracht ligt ook in het begeleiden van het proces waarbij ze in staat is om mensen met elkaar in gesprek te brengen. Niet alleen over de inhoud, maar ook over wat onderhuids speelt. “

Anne-Mart Agerbeek

“Loekie brengt ons, naast haar brede en gedegen kennis, ook warmte en een kritische blik. Ze voelt zaken goed aan en weet ze haarfijn te benoemen. Daarnaast is ze ook ‘gewoon’ aardig en lekker nuchter.’

Jurgen Pauwels, directeur Dux Nova.

Anne en Loekie zijn echt mensenmensen, ze worden gedreven door het geluk en succes van anderen. Ze zijn open en creëren een sfeer van vertrouwen, waarbij de ander zichzelf kan zijn, emoties durft te tonen en achter dieperliggende drijfveren en verlangens kan komen. Ook denken ze goed mee wat passend is in de situatie, zowel voor de personen als de organisatie. Het is iedere keer opnieuw een feestje om met ze samen te werken!

Marloes Eijsvogels, HR beleidsadviseur Tzorg

Stel je vraag of vraag een intake aan

Hooghiemstraplein 111  |  3514 AZ Utrecht

Chat openen
1
LAColibri
Hey, wat leuk dat je ons bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen? We reageren binnen 24 uur.
Hartelijke groet,
Loekie & Anne