kom je ook naar de

Leerweg- Informatie avond? 

Op 11 maart om 20u is er een informatie avond. We geven je een inkijkje in de leergang “veerkracht in organisaties door moedig leiderschap”. 

De leergang is 5×2 dagen, in de bossen van Amersfoort. Met sprekers uit de praktijk en inspirerende workshops. We streven naar diversiteit in de groep; qua achtergrond en branche.

Tijdens deze informatieavond ontmoet je andere geïnteresseerden en een oud-deelnemer. We staan stil bij jouw leervragen. Samen onderzoeken we hoe het programma hier op aansluit.

De leergang staat gepland op de volgende data 2024-2025:

9/10 sept, 7/8 okt, 4/5 nov, 2/3 dec en 13/14 jan.

Veerkracht in organisaties door moedig leiderschap

Inschrijving info avond

Leren van, via en met andere leiders

Leerweg

Veerkracht in organisaties door moedig leiderschap

Deze leergang biedt inspiratie voor leiders van nu! Mensen die opstaan, hun nek uitsteken en écht willen bijdragen. Mensen die kansen creëren voor zichzelf en anderen.

Mensen die hun ogen openhouden voor wat er in de wereld speelt. Die respect tonen voor het verleden en handelen vanuit visie op de toekomst. Leiders die goed voor zichzelf zorgen en voor de mensen in hun omgeving. Leiders die geloven dat je sámen verandering kunt brengen, maar ervaren dat je er soms toch even alleen voor staat.

Hier is moed voor nodig en veerkracht. En beide kun je trainen. Moed en veerkracht blijken te werken als spieren. Hoe vaker je ze gebruikt; hoe sterker ze worden. Dus dat is wat we in deze leergang gaan doen: onze moed en veerkracht trainen.

Moedig zijn

Alles in de natuur is op de een of andere manier altijd in beweging. Niets is statisch. Dat kunnen we dus ook niet van organisaties verwachten. Een organisatie “is mensen”.

Mensen máken de organisatie; als bedenkers, bouwers, uitvoerders, klanten en leveranciers. Hoe beter het met ons gaat, hoe beter de organisatie functioneert. Daarvoor is het dus belangrijk dat de energie goed stroomt. Binnen en buiten onszelf.

In de afgelopen 25 jaar kreeg ik steeds meer inzichten in hoe dit werkt binnen en buiten mensen. Het werd mij duidelijk hoe belangrijk oprechte nieuwsgierigheid is:

  • Het erkennen en verkennen van het potentieel in élk idee en élk mens

En zo staat nieuwsgierig leiderschap dan voor:

  • het MOEDIG zijn om dit potentieel mee te willen ontwikkelen in onszelf en om ons heen.
GELUKKIG BEN IK NIET DE ENIGE

Hoe doen collega’s dat?

De leerweg biedt je een netwerk van collega’s in vergelijkbare functies. Soms uit totaal andere organisaties. Je leert van elkaar en de sprekers. Je daagt elkaar uit, confronteert elkaar, maar vooral; luisteren en puzzelen. 

Leren doe je van, via en met anderen.

van nieuwsgierig leiderschap naar moedig leiderschap

Inschrijving info avond

Hooghiemstraplein 111
3514 AZ Utrecht

Loekie: 0652436516

Anne: 0644788670

 

Stel je vraag of vraag een intake aan